KRS247.no

Henter værvarsel...

– Start vil alltid være en del av meg

Even Øgrey Brandsdal har bestemt seg for å gi seg som administrerende direktør i Start. Det kom frem i dag på en pressekonferanse.

Han varslet sin avgang før årsmøtet i 2017, men fortsatte da de nye eierne kom inn. Nå gir Brandsdal seg fordi timingen virker riktig.

– Jeg føler klubben nå står ved et veiskille. Vi har vært ute på en veldig lang reise og jeg føler vi nå har løpt over målstreken. Så var spørsmålet om jeg var klar for å legge ut på en ny reise, og da følte jeg tiden var inne for å prioritere litt annerledes i livet mitt, sier han til klubbens nettside.

Styreleder i Start En Drøm, Christopher Langeland kommer til å fungere som arbeidende styreleder i en periode fremover, men at Brandsdal kommer til å være tilgjengelig ved behov.

– Vi må bare takke Even for den fantastiske innsatsen han har lagt ned for Start. Han var helt avgjørende for at vi skulle gå inn i Start i fjor, og vi har jobbet tett sammen det siste året. Vi har også blitt gode venner. Vi må respektere avgjørelsen hans, han har stått på i en ufattelig krevende jobb i fem år, sier Langeland.