Annonse

Start vant med tre mål


Arkivfoto: Pål Lomeland

De gule og svarte fra Kristiansand fikk iallfall revansjert 4-0-tapet fra cupkampen i fjor da de møtte Vindbjart til treningskamp i dag. Tippeligalaget ledet 2-0 til pause og sluttresultatet ble 4-1.

Start tok ledelsen etter allerede 12 minutter ved Lars-Jørgen Salvesen som fikk satt en nydelig lobb inn fra rundt tolv meter. Like før pause ble ledelsen doblet ved prøvespiller Markus Naglestad, som kunne sette ballen enkelt i åpent mål etter en uheldig touch i ryggen på Vindbjarts Marius Nilsen.

Etter hvilen ble det litt jevnere etter at begge lag fikk gjort noen bytter. Men Start kunne øke til 3-0 ved Mathias Rasmussen, som fikk ballen servert fra Austine Ikenna etter et drøyt kvarter.

Så gikk det bare seks minutter før stillingen var 4-0, ikke til Vindbjart, men til Start ved Espen Hoff. Venndølene fikk pyntet på resultatet ved Daniel Johansen sju minutter før slutt på en heading etter et hjørnespark.

Dermed ble det iallfall en god treningskamp for Start, men Venneslas fotballinteresserte kommer nok fortsatt til å snakke om cupsensasjonen i fjor, til tross for at det ble tap i dag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer