Annonse

Start tok Strømmen


Tobias Christensen ble matchvinner mot Strømmen etter et nydelig slått frispark. Arkivfoto: Glenn Faannessen

Heltene fra Sørlandet ligger fortsatt på direkte opprykk etter dagens bortekamp mot Strømmen. En heading og et nydelig frispark sørget for at oktober startet på samme måte som september startet, med seier.

Men det var en jevn åpning på kampen til tross for at Start hadde den helt største sjansen før det var spilt åtte minutter. Espen Børufsen sendte Strømmens keeper Stian Bolstad ut i full strekk på en heading, men det påfølgende hjørnesparket endte bare i ingenting.

Tjue minutter senere var Børufsen frempå igjen. Denne gangen som tilrettelegger og fikk spilt inn mot Kristjan Flóki Finnbogason. Innlegget traff islendingen på pannebrasken og ballen gikk kontant i mål forbi Bolstad.

Samme Flóki var frempå like etter med et skudd mot mål. Dessverre stod stolpen i veien.

Etter hvilen skjedde det som pleier å skje, de mister litt fokus og Onyekachi Hope Ugwuandu kombinerer fint med Martin Trøen. Han får sendt ballen mot mål og Opdal var etter den, men klarte ikke å nå frem før ballen hadde rullet inn i mål helt nede ved stolpen og dermed stod det 1-1 på resultattavla etter 53 minutter.

Så ni minutter senere. Pål Steffen Andresen meier ned Tobias Christensen like utenfor 16-meteren. Frisparket er fra et nydelig skuddhold og både Christensen og Larsen står klar til å slå frisparket. Strømmen setter opp mur mens både 17 år gamle Tobias Christensen og kaptein Simon Larsen gjør seg klar til å ta det. Det er Christensen selv som slår det presist over muren og opp i hjørnet. Stian Bolstad kan bare se at ballen går forbi og at Start har snudd.

Med 2-1-seier fikk Start tatt tre livsviktige poeng i kampen om opprykk til Eliteserien og de var viktige, siden tabellnabo Sandnes vant 1-0 helt på overtid borte mot Ranheim. Avstanden er fortsatt to poeng ned til Sandnes Ulf, som kan overnatte på direkteopprykk hvis de vinner mot Arendal, siden Starts neste kamp er mot Ranheim den 17. oktober.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer