Annonse

Start sparket i gang sesongen på Kick


Foto: Tor Erik Schrøder

Det var stor stemning når Start markerte starten av sesongen sammen med sponsorer, samarbeidspartnere og supportere på Kick i torsdag kveld.

Nærmere 250 mennesker deltok på happeningen, hvorav omlag halvparten kom fra klubbens sponsornettverk.

Kvelden ble åpnet av en ærlig men alvorlig Startdirektør. Even Øgrey Brandsdal la alle kortene på bordet da han fortalte om arbeidet som er gjort for å få klubben ut av et økonomiske uføre. En prosess som har medført en markant slankere organisasjon og som også har fremtvunget salg av nøkkelspillere.

Det var en svært så opplagt Jesper Mathisen som ledet de fremmøtte gjennom kvelden. Fra scenen serverte han flere selvironiske gullkorn, som viste at han har en iboende standupkomiker.

– Kanskje det er best å ta spillerpresentasjonen allerede nå, for vi vet jo ikke hvilke spillere som er i klubben senere i kveld, sa Mathisen fra scenen, til stor latter fra publikum.

Galgenhumoren til tross. Det var optimisme å spore både blant publikum, administrasjon og hos spillerne. Mange hadde tro på at Startlaget vil kunne slå fra seg i årets sesong, tatt i betraktning de mange dystre spådommer fra fotballeksperter rundt om i landet.

Og optimisme er viktigere enn noen gang, for klubben har aldri vært mer avhengig av oppslutning fra publikum og sponsorer enn hva som er tilfelle i dag.

Kvelden ellers bestod av spillerpresentasjoner og mer eller mindre formelle intervjuer med støtteapparat og spillere. Som vanlig var også ett av høydepunktene da Start-spillerne inntok catwalken.

Her ser du bildene fra arrangementet:

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer