KRS247.no

Henter værvarsel...

Start skal ansette sportslig leder

Etter to år med overskudd ser nå klubben rom for å utvide staben på Sparebanken Sør Arena. Ikke siden 2011 har noen hatt den stillingen i klubben. Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal vil ikke kommentere navn nå, men planen er å ha stillingen besatt i løpet av 2017.

– Det er en erkjennelse det at vi er såpass få mennesker i denne klubben. Det gjør at vi trenger flere ressurser innenfor sport, og det er tidkrevende å jobbe med spillerlogistikk. Både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, forteller Brandsdal til KRS247.

Styret i klubben vedtok 19. januar i år at man skulle ha på plass en sportslig leder, og siden da har prosessen gått sin gang i klubben. Styreleder Geir Tønnesland, nestleder Sjur Eftevaag, styremedlem Fredrik Strømstad og Brandsdal er de som bestemmer hvem som får jobben.

– Har Start konkrete personer dere har vært i kontakt med med tanke på denne jobben?

– Jeg har ikke så lyst til å kommentere selve prosessen, men vi er i gang og vi har brukt litt tid på det. Vi har egentlig jobbet med dette over lengre tid og tenkt hvilken type sportslig leder vi ønsker. Innimellom der blir det selvfølgelig litt ballkasting på navn, og så har vi ikke konkretisert det noe nærmere. Vi kommer til å bruke den nødvendige tiden for å få den rette personen på plass.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/305762411″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]