Annonse

Start signerte millionavtale


Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i Start og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS (Foto: ikstart.no)

Los har signert en ny sponsoravtale med Start. Avtalen er treårig og gjør strømleverandøren til en av klubbens største samarbeidspartnere.

– For oss er det viktig å vise støtte og langsiktighet, kanskje spesielt i en periode der Start har hatt sine utfordringer. Vi ønsker det beste for klubben, og ønsker bidra til at Sørlandet beholder Start som en solid aktør i toppfotballen, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS til ikstart.no.

I en økonomisk krevende tid for Start, betyr det mye for klubben å få på plass en ny stor samarbeidsavtale.

– For oss i Start er dette utrolig oppmuntrende. At en solid aktør som LOS velger å signere en så omfattende avtale, gir en signaleffekt som er til stor nytte for oss i vårt markedsarbeid fremover. Vi skal vise oss tilliten verdig å sørge for at LOS får mye igjen for samarbeidet med oss, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Den årlige verdien på avtalen ligger totalt på i overkant av en million kroner.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer