KRS247.no

Henter værvarsel...

Start signerer spisstalent

Svenske Isac Lidberg har signert for Start. Mannen med 10 mål på 17 kamper for Sveriges U19-landslag forlater Åtvidabergs FF etter at klubben havnet sist i svenske Superettan i 2017.

Selv beskriver han seg som en spiss som liker å løpe i bakrom. Sønnen av OL-bryteren Martin Lidberg beskrives av Tor-Kristian Karlsen som «råsterk og lynhurtig».

– Det føles som et bra steg for meg og min karriere å komme til Start. Det er en fin by og en fin klubb, med gode muligheter, sier Lidberg til ikstart.no.

– Isac er en spennende angrepsspiller, som i en alder av 19 år allerede har de fleste fysiske forutsetningene til å slå fra seg i norsk seriefotball, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens egne nettsider.

19-åringen fra Stockholm tilbragte ungdomsårene i Hammarby, og debuterte i Allsvenskan i juli 2015. Den da 16 år gamle Lidberg ble da den yngste spilleren som har spilt for Hammarby i Allsvenskan noensinne.

Lidberg står med 10 mål på 17 kamper for U19-landslaget, og har vært fast inventar på aldersbestemte landslag. Få muligheter for A-laget i Hammarby førte ham til slutt til Åtvidabergs FF før 2017-sesongen. Lidberg vil trolig få sin første mulighet til å vise seg frem i Startdrakt i morgen da årets første treningskamp spilles mot Donn.