Annonse

Start signerer spisstalent


Isac Lidberg og styreleder i Start, Christoffer Langeland. | Foto: ikstart.no

Svenske Isac Lidberg har signert for Start. Mannen med 10 mål på 17 kamper for Sveriges U19-landslag forlater Åtvidabergs FF etter at klubben havnet sist i svenske Superettan i 2017.

Selv beskriver han seg som en spiss som liker å løpe i bakrom. Sønnen av OL-bryteren Martin Lidberg beskrives av Tor-Kristian Karlsen som «råsterk og lynhurtig».

– Det føles som et bra steg for meg og min karriere å komme til Start. Det er en fin by og en fin klubb, med gode muligheter, sier Lidberg til ikstart.no.

– Isac er en spennende angrepsspiller, som i en alder av 19 år allerede har de fleste fysiske forutsetningene til å slå fra seg i norsk seriefotball, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens egne nettsider.

19-åringen fra Stockholm tilbragte ungdomsårene i Hammarby, og debuterte i Allsvenskan i juli 2015. Den da 16 år gamle Lidberg ble da den yngste spilleren som har spilt for Hammarby i Allsvenskan noensinne.

Lidberg står med 10 mål på 17 kamper for U19-landslaget, og har vært fast inventar på aldersbestemte landslag. Få muligheter for A-laget i Hammarby førte ham til slutt til Åtvidabergs FF før 2017-sesongen. Lidberg vil trolig få sin første mulighet til å vise seg frem i Startdrakt i morgen da årets første treningskamp spilles mot Donn.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer