KRS247.no

Henter værvarsel...

Vant i første etter ferien

Det lå ikke akkurat an til en drømmeåpning for Starts høstsesong i OBOS-ligaen etter at de fikk til fint lite de første 45, men det var en ringrev og en back som reddet dagen til de gule og svarte.

På dommerkortet stod Start oppført i formasjonen 4-4-2, men det er mye som tyder på at de faktisk spiller i 4-3-3 og det er nok ikke noe de er så veldig vandt til.

Dennis Antwi startet kampen med å være mye i offside, faktisk hele tre ganger ble spissen avblåst for offside før det hadde blitt spilt 10 minutter.

Kampens foreløpig eneste mål kom etter 13 minutter. Kongsvinger fikk satt i gang et angrep på kanten og rullet opp fint med flere spillere. Jørgen Kolstad får kommet seg inn i 16-meteren og sentrer ballen videre til en godt plassert Mads Cato Moldskred som fra tre meter setter ballen inn i åpent mål.

Utover i omgangen kom Start mer med, men Kongsvinger var nærmere 2-0 enn Start var 1-1.

Etter pause måtte det et bytte til før kampen virkelig tok fyr for Start sin del.

Og etter at Start hadde gjort sitt andre bytte fikk hjemmelaget frispark etter 66 minutters spill. Det visste Daniel Aase å utnytte godt. Han slo det presist inn i feltet og Henrik Robstad steg til værs helt alene og fikk stanget inn utligningen.

Det ga ny energi i hjemmelaget som foran 3298 tilskuere satte i gang et skikkelig press for å få til 2-1.

Det skjedde først etter 76 minutters spill. Espen Børufsen satte ballen iskaldt i mål etter at Thomas Zernichow og Abubakar Ibrahim hadde utnyttet dårlig forsvarsspill hos bortelaget.

Kongsvinger hadde sine muligheter til å kunne utligne mot slutten, men de ble ikke så veldig godt utnyttet. Niklas Castro blir gjerne kalt en frisparkspesialist, men på frisparket fra rundt 20 meter sju minutter før slutt, ble det mer en pasning enn et skudd mot mål.

Start er nå oppe på 2. plass på tabellen med 30 poeng, det samme som Sandnes Ulf, mens Kongsvinger blir stående med sine 17 poeng.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/340042024″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]