Annonse

– Start må definitivt forsterkes til neste sesong


Mons Ivar Mjelde da han ga seg som Starttrener i 2015. | Foto: Tor Erik Schrøder

Tidligere Starttrener og nåværende Åsanetrener Mons Ivar Mjelde var stolt over å ha tatt en stor skalp i årets siste serierunde i Obosligaen 2017. Han ønsker Start lykke til i Eliteserien neste år og sier klubben har en jobb å gjøre.

– De trenger definitivt forsterkninger for å stabilisere seg i Tippeligaen, sier Mjelde til KRS247.

Han har fulgt med på det som har skjedd i Start siden han forlot klubben og har fått med seg debatten om hva som skal skje videre i klubben. Han bemerker tørt at cowboy-virksomhet kan kle noen. Han har likevel troen på at man kan få se et sterkt Startlag i 2018.

– Det er bra at det har gjort jobben og rykket opp. Bodø/Glimt har vist at det har vært en god del bedre, men de har nådd målet om å rykke opp. Jeg regner med at jobben med å forsterke stallen allerede er i gang. Så har de fått, i motsetning til da jeg var på Sørlandet, litt mer midler å rutte med og de kan hente spillere fra en litt høyere hylle. Jeg regner med å se et sterkt Startlag i 2018.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer