KRS247.no

Henter værvarsel...

Nytt bortetap etter tidlig og sent baklengs

Start taper sin andre bortekamp på rad i OBOS-ligaen og et var lite som tydet på at Mjøndalen hadde spilt 90 minutter bare tre dager tidligere. For med en tidlig ledelse og en sen avgjørelse ble poengene igjen på Isachsen Stadion.

Det kunne nesten virke som at Vegard Hansens gutter hadde mest krefter og har gjort Start utrolig dårlige i 1. omgang. Tidligere Start-spiller Jibril Bojang spilte et nydelig innlegg mot Amahl Pellegrino. Han headet i stolpen og ballen traff også Håkon Opdal før toppscorer for hjemmelaget Ousseynou Boye var våken fremme på returen og satte ballen i det åpne målet.

Da hadde det bare blitt spilt snaue fem minutter og Starts første angrep kom tre minutter senere da Daniel Aase og Gudmundur Kristjansson kombinerte fint. Dessverre var det litt for upresist utnyttet og det endte med at dommeren blåste for offside.

Etter drøye 20 minutter kunne det fort stått 2-0 da Gudmundur Kristjansson forsøkte å drible bort to spillere. Han klarte bare å drible bort én og misset til målscorer Ousseynou Boye som skjøt i tverrliggeren.

Starts nærmeste målsjanse kom på et frispark etter 25 minutter der Daniel Aase skjøt tre meter over mål fra rundt 23 meter.

I pausen gjorde Steinar Pedersen to bytter. Rolf Daniel Vikstøl og Abubakar Ibrahim inn for Gudmundur Kristjansson og Tapio Heikkilä. Det satte litt mer fart i Start angrep fremover.

Men det skulle gå nesten hele omgangen før utlikningen kom. Daniel Aase slo et glimrende innlegg som lurte hele Mjøndalen-forsvaret. For de fikk ikke med seg at Ibrahim stod mutters alene og satte ballen i mål.

Da øynet Start-fansen et håp, men til tross for seks tilleggsminutter, var det hjemmelaget som kunne slippe jubelen løs tre minutter på overtid.

Start spilte på seg et brudd, som de har gjort i så mange kamper tidligere. Kaptein Pontus Silfver fikk spilt fri innbytter Andreas Hellum som fra rundt 15 meter fikk bredsidet inn 2-1.