Annonse

Keepertabbe og marginer ødela for Start


Foto: Glenn Faannessen

Håkon Opdal og stolpen må ta store deler av skylden for at Start ikke klarte å vinne i hjemmekampen mot Strømmen.

Etter et drøyt kvarter skal Starts keeper bare ut og ta ballen etter et innlegg fra kanten, men han feilberegner og gir Magnus Solum muligheten til å sette ballen i det åpne målet.

Heltene i gult og svart har hatt nok av muligheter til å kunne utlikne. To muligheter kom på frispark fra Tobias Christensen. Det ene ble stanget i mål av Henrik Robstad, men da stod minst to Start-spillere i offside og det andre frisparket ble avsluttet i stolpen av Niels Vorthoren som fikk ballen nydelig servert av Christensen.

Strømmen leder derfor 1-0 etter de første 45 minuttene.

I andre omgang var strategien til Strømmen klar. De skulle hale ut mest mulig tid for å kunne sikre seieren. De la også etter hvert også om til en mye mer defensiv formasjon og stengte igjen bak der. Start fikk komme til sjanser og muligheter, men selv ikke innbytterne Jens Kristian Skogmo, Lasse Sigurdsen eller Dany N’Guessan kunne få frem jubelen hos de snaue 2800 fremmøte på Sparebanken Sør Arena. Enten stod stolpen i veien eller så ble det blåst offside på flere frisparksituasjoner. I tillegg kunne Christensen like før slutt ha sikret en utlikning, men ballen føk istedet høyt over det åpne målet.

Start ligger fortsatt på tredjeplass, men avstanden til lagene bak minker.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer