Annonse

Start kan få lavere leie


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

IK Start kan få redusert leiekostnadene med over fire millioner kroner dersom rådmannens forslag får gjennomslag i kommunalutvalget neste uke.

Rådmann Tor Sommerseth ønsker ikke å tilby klubben et tilskudd som de opprinnelig ønsket i brevet som ble sendt i august, istedet er det snakk om å endre rentenivået.

Dette vil føre til at de betaler mindre leie resten av 2016 og hele 2017 og avdragsfrihet i hele 2017 dersom de rykker ned til OBOS-ligaen.

Administrerende direktør i IK Start, Even Øgrey Brandsdal, ser på forslaget som et signal på at kommunen også har innsett at leien har vært for høy, men han innrømmer overfor Fædrelandsvennen at kompensasjonen fra kommunen var på mindre enn de håpet på.

– Det er ingen tvil om at vi må jobbe for å skaffe merinntekter for klubben. Vi må legge planen vår deretter, sier Brandsdal til avisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer