Annonse

– Start gjorde det vanskelig for oss


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Viking-trener Kjell Jonevret er veldig fornøyd og ydmyk etter seieren mot Start, men han er enig i at den satt langt inne.

– Start gjør en god jobb og gjorde det vanskelig for oss, men det ble nesten litt power play for oss når vi styrer så mye som vi gjorde i 2. omgang, sier Jonevret til KRs247.

Han mener det som avgjør kampen i dag er en veldig god individuell prestasjon av Zymer Bytyqi som sørget for at Vikings gode periode fortsetter.

– Jeg er veldig fornøyd med at spillerne klarer å holde fokus og konsentrasjonen og forblir tålmodige slik at Start ikke fikk slippet til så mye, sier Jonevret som ser på den kommende pausen som kjærkommen etter at laget har spilt ni kamper på 29 dager.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer