Annonse

Start får hjelp av mental trener


Coach og mental trener Hilde Bech Nævestad skal hjelpe a-laget til Start (Foto: Erik André Ingebrigtsen, ikstart.no)

Coach og mental trener, Hilde Bech Nævestad har jobbet med andrelaget til Start i to år. Nå skal hun også arbeide med spillerne på A-laget. Det skriver start på sine nettsider.

Bech Nævestad har i regi av KKG hatt fokus på prestasjonsutvikling sammen med trenerne Bård Borgersen og Mattias Andersson. Nå som de to sistnevnte har overtatt A-laget er hun klar for å hjelpe til med mentaltrening, gruppecoaching og teambuilding også for denne gjengen. Flere av de yngre spillerne i A-stallen har allerede samarbeidet med henne tidligere.

– Vi jobber på forskjellige måter, det kommer litt an på problemstillingen til spilleren. Jeg jobber mye med tankeprosesser, det å klare å finne optimale måter å tenke på i forhold til prestasjon. Og til syvende og sist dreier det seg om hvordan man kan klare å få en indre ro når man går ut på banen for å få den optimale prestasjonen, sier Bech Nævestad til ikstart.no.

Hun er klar på at det mentale er viktig for en fotballspiller.

– Det mentale er helt avgjørende. Når man skal ut i konkuransen må man ha et kaldt hode, klare å mobilisere det man skal og finne den riktige spenning. Det gjelder å ha tro på seg selv for å prestere.

Bech Nævestad er utdannet lærer og har jobbet som idrettslærer i ti år. Hun har bakgrunn med en mastergrad fra Norges Idrettshøyskole. I tilegg har hun utdannelse i coaching.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer