Annonse

– Riktig å trekke meg nå


Avtroppende kommersiell sjef i Start, Cato Larsen. FOTO: Glenn Th. Faannessen

Avtroppende kommersiell sjef i Start, Cato Larsen, hadde langsiktige planer for Start. Nå er det korte tidsfrister som gjelder, og mente han det var riktig å trekke seg. Han mener Start fremdeles har en høy stjerne i regionens næringsliv, og vil klare seg videre.

– Det er alltid noen kritikere, men de fleste ønsker en idrettsklubb som Start her i området. Vi må fortsette å bygge vårt omdømme, og vi har et nasjonalt godt varemerke.

Larsen sier fremdeles «oss» om Start, for han har en uke igjen i jobben. Han har selv valgt å gi seg i klubben grunnet klubbens økonomiske situasjon, og det fokuset klubben nå må ha de neste månedene.

– Økonomien ligger selvsagt i bunnen. Samtidig hadde jeg et langsiktig perspektiv på hva vi skulle få til sammen, og det har ikke klubben tid og råd til nå. Nå må det jobbes kortsiktig, og da følte jeg det riktig å trekke meg, forteller Larsen videre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar