KRS247.no

Henter værvarsel...

– Riktig å trekke meg nå

Avtroppende kommersiell sjef i Start, Cato Larsen, hadde langsiktige planer for Start. Nå er det korte tidsfrister som gjelder, og mente han det var riktig å trekke seg. Han mener Start fremdeles har en høy stjerne i regionens næringsliv, og vil klare seg videre.

– Det er alltid noen kritikere, men de fleste ønsker en idrettsklubb som Start her i området. Vi må fortsette å bygge vårt omdømme, og vi har et nasjonalt godt varemerke.

Larsen sier fremdeles «oss» om Start, for han har en uke igjen i jobben. Han har selv valgt å gi seg i klubben grunnet klubbens økonomiske situasjon, og det fokuset klubben nå må ha de neste månedene.

– Økonomien ligger selvsagt i bunnen. Samtidig hadde jeg et langsiktig perspektiv på hva vi skulle få til sammen, og det har ikke klubben tid og råd til nå. Nå må det jobbes kortsiktig, og da følte jeg det riktig å trekke meg, forteller Larsen videre.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/191924137″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]