Annonse

Start-duo på vei til Brann


Den nevnte overgangen til (f.v.) Alejandro Castro (lån) og Bismarck Acosta til Brann er dessverre nødvendig, tror Radio Sørs eksperter. Foto: Tor Erik Schrøder

To av Starts Costaricanere, Bismark Acosta og Alejandro Castro skal begge være på vei til Brann. Det melder Fædrelandsvennen.

Avisen skriver at lagene er i ferd med å sluttføre en permanent overgang for Acosta, mens Castro skal leies ut til Bergensklubben.

Ingen av de nevnte spillerne var til stede da Start i dag spilte treningskamp mot Fløy. Acosta var oppført i den opprinnelig i lagoppstillingen, men ble deretter fjernet.

Start-trener Mons Ivar Mjelde svarte følgende, når Fædrelandsvennen forhørte seg om hvorfor spilleren ble utelatt fra spillertroppen.

– Det får andre svare på. Det får du ta opp med ledelsen.

 

 

 

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer