KRS247.no

Henter værvarsel...

Start drar til hvalbyen for å angripe

Det er duket for nedrykkskamp i Sandefjord da Start kommer på besøk i morgen. Bård Borgersen sier at gutta fra Sørlandet skal gå offensivt ut på Komplett Arena. 

Sandefjord kommer fra seks kamper på rad uten seier, men Borgersen er ikke interessert i den statistikken.

– Jeg er veldig opptatt av oss selv. Nå har vi hatt ett lengre opphold mellom kampene på grunn av landskampene så vi har fått bedre tid til å forberede oss generelt og inn mot Sandefjord. Så vi gleder oss veldig, det blir en åpen og spennende kamp, sier Bård Borgersen.

– Hvor gira er du på dine tre første poeng som Starttrener? 

– Jeg er alltid veldig gira på å vinne fotballkamper. Vi skal vinne hver takling og hvert mottak.

– Hvordan vil dere gå ut mot Sandefjord? 

– Vi ønsker å være offensive i vår inngangen til alle kamper, og det gjelder mot Sandefjord også, sier Borgersen

Sjanse til å dra fra konkurrentene
De to største konkurrentene nederst på tabellen Mjøndalen og Tromsø skal ut i vanskelige kamper i helgen. Mjøndalen tar i mot Viking mens Tromsø skal spille mot Molde i rosenes by. Start har dermed en mulighet til å sikre seg en liten luke i bunnstriden.

– Jeg tenker ikke så mye på de lagene, men jeg tenker på oss og den sjansen skal vi gripe med alt vi har, sier Borgersen.

Han har uttalt at de nå skal kjempe for hele Sørlandet.

– Start betyr mye for mange og jeg håper at det gir en fellesskapsfølelse, og at vi skal mobilisere for å klare dette, forklarer treneren.

– Hva sier du for å motivere spillerne dine? 

– Vi har ingenting å tape, jeg sier det at vi skal vinne gjennom å få fram de tingene vi har prioritert og øvd på. Det skal være en urkraft oppe i dette som gjør at dersom jeg må ofre høyre arm eller bein så gjør jeg det, sier han.

Start har kun skåret fem mål på de ti siste kampene, Borgersen kan avsløre at Start har jobba ekstra med det offensive den siste tiden.

– Vi brukte hele forrige uke på å jobbe med offensive relasjoner og samhandling. Vi har brukt store deler av denne uka, i tillegg til at vi har putta på noen dager med defensivt fokus.

– Hvordan ser skadesituasjonen ut?

– Den er veldig grei. Vi fikk en skade på Robert Sandnes i går, så han er indisponibel. Rindarøy er på vei tilbake.