Annonse

Start best i Norge på sesongkort


SKJEBNEKAMP: Start mobiliserer før Mjøndalen-kampen og håper på 10.000 tilskuere. FOTO: PÅL LOMELAND

Av de lagene som var tippeligalag i fjor, har Start solgt prosentvis flest sesongkort så langt i år. Klubben har solgt over 2500 sesongkort så langt, og målet er å inspirere etternølerne til å skaffe seg sine kort frem mot seriestart.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

– Vi vet det er en del etternølere, og håper de skal skaffe seg sesongkort etter hvert, forteller administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Start har nå solgt 2502 sesongkort til denne sesongen. Til sammenligning har Vålerenga solgt 2700. Rosenborg har solgt flest sesongkort, foran Molde og Viking. Det er nettsiden toppfotball.no som har samlet sammen tallene for alle tippeligaklubber.

– Vi er den klubben som har økt mest totalt sett med 23 % økning. Neste klubb er Odd som overpresterte i fjor. De økte fortjent med 10 %, sier Brandsdal til KRS247.no.

– Hva har dette å si for økonomien?

– Vi har ikke budsjettert med mer enn det vi oppnådde i fjor. Vi er godt fornøyde med å passere fjorårets tall. Vi har fortsatt tro på at vi skal overprestere på dette i år, fastslår direktøren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar