KRS247.no

Henter værvarsel...

Start best i Norge på sesongkort

Av de lagene som var tippeligalag i fjor, har Start solgt prosentvis flest sesongkort så langt i år. Klubben har solgt over 2500 sesongkort så langt, og målet er å inspirere etternølerne til å skaffe seg sine kort frem mot seriestart.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

– Vi vet det er en del etternølere, og håper de skal skaffe seg sesongkort etter hvert, forteller administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Start har nå solgt 2502 sesongkort til denne sesongen. Til sammenligning har Vålerenga solgt 2700. Rosenborg har solgt flest sesongkort, foran Molde og Viking. Det er nettsiden toppfotball.no som har samlet sammen tallene for alle tippeligaklubber.

– Vi er den klubben som har økt mest totalt sett med 23 % økning. Neste klubb er Odd som overpresterte i fjor. De økte fortjent med 10 %, sier Brandsdal til KRS247.no.

– Hva har dette å si for økonomien?

– Vi har ikke budsjettert med mer enn det vi oppnådde i fjor. Vi er godt fornøyde med å passere fjorårets tall. Vi har fortsatt tro på at vi skal overprestere på dette i år, fastslår direktøren.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/196326832″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]