KRS247.no

Henter værvarsel...

Stang ut for Donn da Fløy vant 3-0

Fløy er fortsatt nest best i byen og ga lakkskoklubben en leksjon i effektiv fotball da de tok en tidlig ledelse og holdt på denne helt inn til siste slutt.

For hjemmelaget fra Flekkerøy fikk en drømmestart på nabooppgjøret i Oddsenligaens avdeling 3 med en nydelig dupp fra Gauti Thorvardarson etter bare ett minutts spill.

Samme mann prøvde seg igjen sju minutter senere, men traff treverket, og det stod i veien på et knallhardt skudd fra Donn bare fem minutter senere. Bortelaget hadde enda et skudd i tverrliggeren fem minutter før slutten av 1. omgang og Fløy var heldige som fortsatt ledet 1-0 til pause.

Utover i andre omgang ble det mye spill mellom 16-meterne og Fløy fikk etter hvert tatt over mer av spillet, og frustrasjonen steg virkelig hos Donn, såpass at trener Kjetil Ruthford Pedersen ble vist bort fra benken drøye ti minutter før slutt. Og frustrasjonen ble nok ikke mindre da Marius Tronstad satte enda en målsjanse i stolpen.

Istedet var det Fløy som kunne øke ledelsen på den påfølgende kontringen og Ask Mikkelsen fikk satt ballen i mål bak keeper Hoppestad.

Bortelaget måtte avslutte kampen med en mann mindre etter at Marius Hammersmark brukte ulovlige midler for å stoppe en kontring fra Fløy like før slutt. Han fikk da direkte rødt kort og vondt ble til verre da Andreas Jacobsen fikk drømmetreff fra rundt 30 meter og fastsatte sluttresultatet til 3-0 til Fløy på en skudd som gikk rett i krysset.

Med dagens seier fikk Fløy seg et pusterom fra nedrykksstriden i 2. divisjon og er oppe på 8. plass med 23 poeng, bare ett poeng bak Vindbjart, som tapte 3-0 hjemme mot serieleder Ull/Kisa. Donn på sin side er nede på 11. plass med 19 poeng, bare ett poeng over Odda som ligger under nedrykksstreken.