KRS247.no

Henter værvarsel...

– Sportssjef skal på plass, punktum!

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, har lenge ment at en sportssjef må på plass i klubben. 2015 var simpelthen ikke året for å få på plass noe slikt.

– Det har ligget der i tankene gjennom hele året. Når vi kommer inn i 2016 så er vi nødt til å få noe på plass. Det handler litt om fordelingen av tiden, sier Brandsdal til KRS247.

Brandsdal forteller at hans oppgave i klubben ble litt annerledes enn først tiltenkt. Han skulle skape merinntekter, men endte opp med å bruke tid på å kutte kostnader.

– En sportssjef som kan ivareta spillerlogistikken, flyten mellom utviklingsdelen og A-laget og håndtere det som ligger under der. Da kan jeg si fra meg de oppgavene og fokusere mer på marked så kan det bli en vinn-vinn-situasjon.

– Du vil skape vinnerkultur. Hvordan skal man klare det?

– Det er litt opp til oss selv. Det handler om hvilke krav vi stiller til oss selv.

Brandsdal vil ikke lenger jobbe for en klubb som omtales som jojolag med en konstant økonomisk krise. Nå skal ikke Start først og fremst skaffe seg nok poeng til å unngå nedrykk.

– Vi er ferdige med dette nå. Vi må ta oss selv i nakken. Det handler litt om ordvalgene internt og eksternt. Vi må heller forvente suksess og kreve dette av hverandre.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/238666126″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]