KRS247.no

Henter værvarsel...

Sportslig samarbeid mellom Start og Jerv

Etter det siste lokaloppgjøret mellom Jerv og Start på Levermyr startet arbeidet med å få til et samarbeid som vil befeste Start som Agders fotball-lag nummer 1 og Jerv som en god nummer 2. I dag ble samarbeidet formalisert.

– Denne avtalen starter nå og hvis det går som vi alle tror, så er dette noe som vi tror kommer til å ligge der i lang, lang tid, sier daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen til KRS247.

For Start innebærer avtalen at de kan bruke Jerv som en farmerklubb der spillere som ikke er garantert fast plass i A-oppstillingen, kan bli utleid eller solgt til laget i OBOS-ligaen og avtalen innebærer også at Grimstad-klubben får fordeler i spillerforhandlinger.

– Dette vil jo være en kontinuerlig dialog, men man kan si på den måten at det er jo mange OBOS-ligaklubber som allerede har vært i kontakt med oss angående spillere som de anser som kanskje ikke faste på Start da. Og da holder vi heller litt i bremsen, og tar en telefon opp til Rune [Jakobsen] og hører om det kan være interessant. For det er en langt større fordel for oss å ha en spiller her lokalt, som vi tror på, og ønsker å satse på og som kan bidra på sikt, enn at han skal for eksempel spille i Nord-Norge eller et eller annet sted på Vestlandet, forklarer sportslig leder i IK Start, Tor Kristian Karlsen.

Hør mer om samarbeidsavtalen her.