Annonse

Sportslig samarbeid mellom Start og Jerv


Fra venstre: Rune Jakobsen, daglig leder i Jerv, Tor Kristian Karlsen, sportslig leder i IK Start og Per Gunnar Topland, styreleder i Jerv - Foto: Alf Otto Fagermo

Etter det siste lokaloppgjøret mellom Jerv og Start på Levermyr startet arbeidet med å få til et samarbeid som vil befeste Start som Agders fotball-lag nummer 1 og Jerv som en god nummer 2. I dag ble samarbeidet formalisert.

– Denne avtalen starter nå og hvis det går som vi alle tror, så er dette noe som vi tror kommer til å ligge der i lang, lang tid, sier daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen til KRS247.

For Start innebærer avtalen at de kan bruke Jerv som en farmerklubb der spillere som ikke er garantert fast plass i A-oppstillingen, kan bli utleid eller solgt til laget i OBOS-ligaen og avtalen innebærer også at Grimstad-klubben får fordeler i spillerforhandlinger.

– Dette vil jo være en kontinuerlig dialog, men man kan si på den måten at det er jo mange OBOS-ligaklubber som allerede har vært i kontakt med oss angående spillere som de anser som kanskje ikke faste på Start da. Og da holder vi heller litt i bremsen, og tar en telefon opp til Rune [Jakobsen] og hører om det kan være interessant. For det er en langt større fordel for oss å ha en spiller her lokalt, som vi tror på, og ønsker å satse på og som kan bidra på sikt, enn at han skal for eksempel spille i Nord-Norge eller et eller annet sted på Vestlandet, forklarer sportslig leder i IK Start, Tor Kristian Karlsen.

Hør mer om samarbeidsavtalen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer