Annonse

Spilte med jetlag mot Godset


Foto: Glenn Faannessen

Mads Stokkelien var fortsatt i USA på denne tiden i forrige uke. Det mener han påvirket noe av innsatsen mot laget fra Drammen.

– Det har vært en veldig hektisk uke for meg, men det var veldig optimalt å bli hevet rett utpå og spille 90 minutter. Jeg synes min debut gikk greit og i 1. omgang fikk jeg komme til endel sjanser, som jeg satser på vil sitte bedre neste uke. Men utover i 2. omgang ble jeg mer og mer sliten, sier Stokkelien til KRS247.

Han er veldig imponert over Kristoffer Ajer, som har stort potensiale til å bli en like stor profil for Start som han selv er.

– Han oppfører seg veldig voksen for alderen og du skulle ikke tro at Ajer bare er 17 år. Han er utrolig god både på og utenfor banen og er en viktig mann å ha i laget. Samarbeidet funket bra, men vi har endel å jobbe med. Heldigvis har vi en hel uke på oss til å få det til frem mot neste kamp, smiler den hjemvendte spissen som er enig med treneren at dagens kamp hadde mye de kunne bygge videre på.

– Vi følger kampplanen vi ble enige om på forhånd og viser en vanvittig vilje der ute. Vi er selvfølgelig skuffet over å ikke få med oss poeng fra denne kampen og skulle gjerne hatt noen marginer med oss. Men det ville seg ikke helt i dag, sier Mads Stokkelien.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer