KRS247.no

Henter værvarsel...

– Spillerne har lyst på flere seire

Start har ikke tapt på tre kamper. Det er noe som viser igjen på treningsøktene som denne uken har vært litt ekstra hektiske med sju prøvespillere på feltet.

– Jeg merker på spillerne at de er skjerpet, i god form og har lyst til å vinne flere kamper og det er alltid en utfordringen når vi er så mange på trening, men det har ikke gått ut over våre egne, sier Mjelde til KRS247 og mener de har hatt en god kvalitet på treningsøktene den siste uken.

Kan få en luke til dagens motstander
Tabellsituasjonen før dagens kamp er at Tromsø ligger nest sist med bare 13 poeng på de 15 første kampene, mens Start er på en 9. plass med 19 poeng. Det betyr at dagens kamp er ekstra viktig spesielt for et lag fra nord i akutt poengnød.

– Jeg synes de har fått en tøff start på sesongen og har vært mye bedre enn de har fått betalt for. Jeg synes Tromsø har vært best i flere av de kampene de har tapt og vi var heldige som fikk med oss alle tre poengene fra hjemmemøtet i vår, så vi må sørge for å være gode selv mot et godt lag, sier Starts trener som ikke tenker så veldig mye på tabellsituasjonen.

– Det er alltid viktig å vinne fotballkamper, og det er klart å få en luke på Tromsø vil være viktig for oss. Men det er viktig at vi gjenskaper det vi har vært gode på i de siste kampene og klarer vi det, så har vi stor sjanse til å få tre poeng i Tromsø også, sier Mjelde.

Synes det er positivt med interesse
Lagets økonomi er fortsatt trang og tidligere i uken ble det kjent at Start har akseptert et bud på toppscorer Matthias Vilhjálmsson fra den russiske klubben Ufa. Mjelde synes det blir synd å miste islendingen, men ser positivt på at de har hjulpet til med utviklingen hans.

– Vi ønsker å utvikle spillere slik at de kan komme seg videre i karrieren og Start ønsker å være en klubb som er god på dette, så hvis Matti kommer seg til en bedre liga, får vi bare ønske ham lykke til, men jeg vet ikke mer enda, sier Mons Ivar Mjelde og tror laget blir veldig svekket uten toppscoreren.

– Ja, jeg regner med at klubben har en plan på hvordan de skal erstatte en såpass viktig spiller, avslutter Starts trener.