Annonse

Spent før høstsesongen starter


Foto: Alf Otto Fagermo

Tidligere i uken ble det klart at Espen Hoff gir seg som spiller etter årets sesong, men før han kan legge fotballskoene helt på hylla, skal han gjøre sitt beste for at Starts siste 17 kamper i Tippeligaen vil gå så bra som mulig. Han er klar for å komme i gang igjen etter fire ukers fri fra tellende kamper.

– Formen min er bra den altså, vi har, som vanlig, trent godt når det har vært pause og så blir det spennende å se hvor gode vi klarer å være mot Haugesund, sier Hoff til KRS247.

Han understreker at valget om å legge opp var enkelt, men at det var noe helt annet å gå ut med det.

– Det er litt annerledes og litt rart, men jeg tenker at det er en naturlig ende på alt og at dette blir sånn for meg og min karriere, sier Espen Hoff.

Hvordan står det til med motivasjonen nesten av sesongen?
– Den er det ingen problemer med, hadde ting vært som det burde være, kunne jeg fint spilt fotball i mange år fremover, så jeg er topp motivert for resten av sesongen og ønsker å bidra med alt jeg har. Jeg skal nyte mitt siste halvår som aktiv fotballspiller, sier ringreven som startet sin karriere i Tippeligaen for Odd Grenland den 9. mai 1999.

Espen Hoff avslutter karrieren sin i en klubb som per nå ligger sist på tabellen i Tippeligaen, men han har et håp om at de ikke skal ligge der i november.

– Jeg sier som alle oss har sagt til det kjedsommelige at vi har jobbet godt, noe jeg synes vi har gjort helt siden i vinter, så håper jeg vi får se resultatene av dette allerede på lørdag, sier Hoff som tror at dersom de viser samme glød og innsats mot FK Haugesund som de gjorde mot SønderjyskE i Danmark, da det ble 2-1, så kan det fort gi positive resultater.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer