Annonse

Sør Cup med ny rekord


Foto: sorcup.no

Turneringen har påmeldt 497 lag, som er ny rekord for cupen. Sør Cup har tidligere snakket om å ha 500 lag fordelt på kampstedene Vennesla, Flekkerøy og Kristiansand. Markedsansvarlig ved cupen, Gustav Steimler, tror fjorårets suksess har hjulpet cupen.

– Vi hadde et styremøte i går, og vi snakket om hva som har gjort oss så populære. Jeg tror det er en kombinasjon av flere ting. Vi har byttet navn, vi har en mer søkbar nettside kombinert med en veldig god opplevelse i fjor for alle lagene, forteller Steimler til KRS247.

Rekorden gjør at man nå er i gang med planleggingen. Fotballspillerne skal fraktes til bespisning, kamper og overnatting mens lagledere skal på ledertreff. Det er mye som skal klaffe når rekordmange gjester turneringen.

– Det er særlig på Flekkerøya med de laveste aldersgruppene at det har vært størst økning. Det er jo i de yngste aldresgruppene det er flest deltakere og lag, også. Vi ser på logistikken oppi dette, og ser at Birkeland busser skal få kjørt seg, humrer Steimler.

Hør hele intervjuet her, hvor Steimler avslører hva som er fokus for neste års turnering.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer