Annonse

Solomon Owello til Sandnes Ulf


FOTO: Lars Gunnar Bergstad

Solomon James Owello har spilt sin siste kamp for Start i denne omgang. Den nigerianske midtbanespilleren tar farvel med sine lagkompiser onsdag morgen for å slutte seg til sine nye lagkamerater i Sandnes Ulf.

– Jeg vil takke spillerne og klubben og ikke minst alle supportere som har støttet meg og heiet på meg i alle disse årene. Det var ingen enkel beslutning å reise nå, men jeg ser frem til nye utfordringer i Sandnes. Jeg ønsker Start alt det beste. Klubben vil alltid ha en viktig plass i hjertet mitt, sier Solomon Owello til ikstart.no.

Midtbanespilleren har spilt 193 kamper for klubben, og har vært blant Mons Ivar Mjeldes mest betrodde spillere. Start har terminert spillerens kontrakt, det opplyser administrerende direktør i klubben.

– Vi ønsker ham lykke til videre. Han har vært hos oss over lang tid og vært svært viktig for laget. Vi kommer til å savne ham som spiller og som menneske.  Nå håper både vi og han at et miljøskifte vil være positivt for den videre fotballkarrieren, sier Even Øgrey Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer