KRS247.no

Henter værvarsel...

Søker statister til historisk film

Starts opprykk til Eliteserien skal markeres med en offisiell film og til søndag oppfordres alle som har et hjerte i gult og svart til å møte opp på festplassen utenfor Sparebanken Sør Arena.

– Filmen skal vise at Start er en inkluderende klubb. Det betyr at uavhengig av farge, høyde, kjønn, legning eller hvor du kommer fra, så er alle hjertelig velkommen. Og det å fange essensen i Kristiansand og Sørlandets befolkning, at selv om man har mange forskjellige interesser og driver med mange forskjellige ting, så er det ett sted man kan samles om lidenskapen for Start. Og det skal vi prøve å få frem i den filmen, forteller administerende direktør i IK Start og Start En Drøm AS, Even Øgrey Brandsdal til KRS247.

Håpet er at filmen skal kunne fremkalle like mye gåsehud den 1.000 gangen du ser den som når du ser den for første gang.

– Vi ønsker å skape noen gode bilder som skal vise hvordan det ser ut når du kommer på kamp med bilder av mennesker som kommer fulle av forventning og at det fylles opp på arenaen og disse tingene her. Så jeg håper at det blir en tidløs film som folk kommer til å få stor glede av, sier Brandsdal som ikke stiller noen krav til de som møter opp utenfor Sparebanken Sør Arena på søndag ettermiddag.

– Det er bare å komme. Har du noe Start-supportereffekter, så ta det med. Dette skal bare være gøy og det er en mulighet til å bli en del av Starts historie av de som kommer, avslutter han.

Hør mer her.

Dette er forøvrig Starts forrige offisielle film i forbindelse med «Heltane fra Sørlandet».