KRS247.no

Henter værvarsel...

Snipp, snapp, snute for Fløy

De rundt 1850 tilskuerne på Flekkerøy fikk ikke oppleve en fotballopplevelse tilsvarende det som skjedde mot Start i forrige uke. Odd ble minst et par nummer for sterke og vant 3-0. Dermed ble det full stopp for hjemmelaget i cupens 3. runde.

Fløy kunne og burde ha ledet både 1-0 og 2-0 etter fem minutter, men det skortet på effektiviteten foran mål. Derimot møtte de en Oliver Berg i storslag som sendte bortelaget i ledelsen 1-0 på en retur etter et langskudd av Riku Riski etter 21 minutters spill.

Hjemmelaget hadde nok av sjanser til å komme tilbake i kampen, men istedet kunne Odd øke til 2-0 etter 51 minutter og Stefan Mladenovic økte til 3-0 ti minutter senere.

Utover i omgangen virket det som fokuset var mer på seriekampene i helgen. For Odd venter Brann hjemme på søndag kl. 20:00, mens Fløy møter Sola hjemme på lørdag kl. 16:00.

Odd møter Sarpsborg 08 i cupens 4. runde som spilles i august.