Annonse

Snipp, snapp, snute for Fløy


Torje Wichne hadde sine sjanser til å score for Fløy, men det ville seg ikke i dag mot Odd. - Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

De rundt 1850 tilskuerne på Flekkerøy fikk ikke oppleve en fotballopplevelse tilsvarende det som skjedde mot Start i forrige uke. Odd ble minst et par nummer for sterke og vant 3-0. Dermed ble det full stopp for hjemmelaget i cupens 3. runde.

Fløy kunne og burde ha ledet både 1-0 og 2-0 etter fem minutter, men det skortet på effektiviteten foran mål. Derimot møtte de en Oliver Berg i storslag som sendte bortelaget i ledelsen 1-0 på en retur etter et langskudd av Riku Riski etter 21 minutters spill.

Hjemmelaget hadde nok av sjanser til å komme tilbake i kampen, men istedet kunne Odd øke til 2-0 etter 51 minutter og Stefan Mladenovic økte til 3-0 ti minutter senere.

Utover i omgangen virket det som fokuset var mer på seriekampene i helgen. For Odd venter Brann hjemme på søndag kl. 20:00, mens Fløy møter Sola hjemme på lørdag kl. 16:00.

Odd møter Sarpsborg 08 i cupens 4. runde som spilles i august.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer