KRS247.no

Henter værvarsel...

Smørblide etter uavgjort mot Start

Til tross for at Lillestrøm i utgangspunktet burde ha god kontroll på Start, er både Riise og trener Kristinsson storfornøyde med at det ble uavgjort i serieåpningen mot Start.

– Vi skulle gjerne fått utlikningen tidligere, men vil tar alle mål vi kan få, sier Bjørn-Helge Riise til KRS247 etter kampen, som ble avgjort fire minutter på overtid.

Riise er klar på at hjemmelaget virket veldig nervøse og ikke helt klare på starten av kampen. Det kunne nesten virke som en vitamininnsprøytning å få en mann utvist da Frode Kippe fikk direkte rødt kort i starten av 2. omgang.

En av kampens største profiler var uten tvil Moryké Fofana, som ble pakket godt inn av Starts høyre side i starten. Utover i andre omgang fikk han slippe mer til og Riise er veldig glad for at han viste seg fra sin beste side, spesielt etter at laget fikk en spiller utvist.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/199726641″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Nyansatt Lillestrøm-trener Runar Kristinsson er enig med Riise at hjemmelaget ikke fikk det helt til i starten av kampen, og at Start var det beste laget.

– Det var fortjent at de ledet 1-0 til pause, sier Kristinsson til KRS247.

I motsetning til Mjelde, gjorde Lillestrøms trener tre bytter, hvorav et av byttene ble matchvinner. Han er fornøyd med hva de unge innbytterne fikk til i kampen.

 – Er uavgjort et resultat dere hadde regnet med i seriedebuten?

– Vi ga alt, det så du med at vi scoret etter 94 minutter med en mann mindre. Guttene brukte opp alt de hadde, sier Kristinsson, men han er klar på at de ikke er fornøyde med at det ikke ble seier.

Treneren gir også gode skussmål til Fofana, men synes han godt kan bli flinkere i sitt defensive spill. Kristinsson synes unikumet godt kunne jobbet bedre bakover på baklengsmålet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/199726918″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]