KRS247.no

Henter værvarsel...

Vindbjart videre i cupen!

Start har aldri tapt en tellende kamp på Vennesla mot Vindbjart tidligere. I kveld gjorde de faktisk det da Vindbjart regelrett overkjørte eliteserielaget og vant 4-0.

Vindbjart gikk respektløst til verks og var absolutt på høyde med Start de første 45 minuttene av 2. rundekampen i fotball-NM som endte målløs, men bare noen få minutter uti andre omgang startet en omgang Vindbjart aldri kommer til å glemme.

Hjemmelagets kaptein Reinhardsen ble tatt innenfor 16-meteren like etter at kampen ble satt i gang etter pause. Øyvind Gausdal fikk muligheten til å score på straffen, noe han da klarte. Bare fire minutter senere kom 2-0 på et frispark forårsaket av Robert Sandnes som Follerås fikk headet bak Jónsson i mål.

Gausdal fikk en ny sjanse til å score bare drøye ti minutter etter Follerås, og den benyttet han.

4-0 kom på et godt angrepsspill av Vindbjart som utnyttet et utrolig dårlig forsvarsspill hos Start. Ballen ender til slutt hos Thomas Zernichow som økte venndølenes ledelse til 4-0.

Det nærmeste Start var scoring, var noen få sjanser direkte på keeper. Dermed er Vindbjart videre til 3. runde i cupen.