Annonse

Vindbjart videre i cupen!


Målscorer Christian Follerås (23) jubler sammen med publikum og lagkamerater etter at avansementet var sikret. Foto: Pål Lomeland

Start har aldri tapt en tellende kamp på Vennesla mot Vindbjart tidligere. I kveld gjorde de faktisk det da Vindbjart regelrett overkjørte eliteserielaget og vant 4-0.

Vindbjart gikk respektløst til verks og var absolutt på høyde med Start de første 45 minuttene av 2. rundekampen i fotball-NM som endte målløs, men bare noen få minutter uti andre omgang startet en omgang Vindbjart aldri kommer til å glemme.

Hjemmelagets kaptein Reinhardsen ble tatt innenfor 16-meteren like etter at kampen ble satt i gang etter pause. Øyvind Gausdal fikk muligheten til å score på straffen, noe han da klarte. Bare fire minutter senere kom 2-0 på et frispark forårsaket av Robert Sandnes som Follerås fikk headet bak Jónsson i mål.

Gausdal fikk en ny sjanse til å score bare drøye ti minutter etter Follerås, og den benyttet han.

4-0 kom på et godt angrepsspill av Vindbjart som utnyttet et utrolig dårlig forsvarsspill hos Start. Ballen ender til slutt hos Thomas Zernichow som økte venndølenes ledelse til 4-0.

Det nærmeste Start var scoring, var noen få sjanser direkte på keeper. Dermed er Vindbjart videre til 3. runde i cupen.

Se bilder fra kampen her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer