Annonse

Slutter i Start


Foto: Pål Lomeland

Starts kommersielle sjef, Cato Larsen, trer selv til side i forbindelse med den vanskelige økonomiske situasjonen klubben er i. 

Det fortalte han  på et informasjonsmøte med klubbens samarbeidspartnere i går.

– Da jeg startet arbeidet i oktober i fjor hadde jeg enormt lyst til å bidra slik at vi sammen kunne legge en mer langsiktig plan på hvordan mye skulle snus til det mer positive. Situasjonen slik den er i dag tilsier at vi ikke har denne tiden, sier Larsen til klubbens nettsider.

Starts Administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal berømmer Larsen for hans avgjørelse.

– Cato har kommet inn med energi og pågangsmot, men store deler av næringslivet på Sørlandet har utfordrende tider. Derfor er dette en voksen beslutning av Cato. Samtidig er det synd for vi mister en god mann, sier Øgrey Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar