Annonse

«Slow and painful death»


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Starts hovedtrener, Mark Dempsey, var lite imponert over det han så fra tribuneplass mot Brann, selv om mange vil påstå at det var godkjent å bare tape 0-1 mot serielederen.

– Jeg synes ikke vi var gode nok. Med tanke på kvalitet og måten vi spilte på som lag, så var vi gode i forsvar. Men jeg klarer ikke å fatte og begripe hvor mange baller vi spilte bort. Vi må ha folk der ute som vil frem og score mål. Nå ser jeg mange som gjemmer seg og holder igjen. Vi må få noen som kan ta ansvar og gå frem å score, sier Dempsey til KRS247.

Han understreker at de selvsagt må bli bedre, men mener det er begrenset for hvor lenge de kan mase om samme budskap gang på gang om at de skal bli bedre.

– Vi må bli bedre på pasninger til medspillere. Jeg vet at vi kan spille, men vi mangler selvtillit og det må vi klare å løse, sier han.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer