KRS247.no

Henter værvarsel...

Sliteseier mot Florø

Det ble som vanlig litt for spennende da Start inviterte til fotballfest foran 8066 tilskuere. Men de klarte å holde nullen og ta tre veldig viktige poeng mot formlaget fra Sogn.

Og det var på kantene ting skjedde for Start sin del fremover. Espen Børufsen utnyttet svakt forsvarsspill da Runar Hove forsøker en klarering bak. Børufsen kommer alene med keeper Nicklas Frenderup og runder ham slik at ballen kan settes inn i åpent mål. Dermed gikk Start opp i ledelsen etter allerede 15 minutter.

Men det var en kamp der hjemmelaget måtte jobbe for poengene. Florø var tydelig preget av å ha en cupkamp i beina og en reise fra Kristiansund med seg til Kristiansand, for de var ikke spesielt presise i sine fremspill. Men de hadde nok av muligheter.

Det hadde Start også som kunne og burde ha ledet 2-0 før pause. Etter halvtimen prøvde Daniel Aase seg på hodet, men ballen gikk like utenfor. Like etter prøvde Abubakar Ibrahim seg, men ballen gikk i nettveggen. Daniel Aase frempå fem minutter senere, men da ble skuddet reddet av Frenderup som måtte gi retur, men Eirik Wichne fikk bare hjørnespark utav det.

Etter pause skjedde det samme som mot Mjøndalen sist. Start så ut som de ønsket å ri på ledelsen og ga bortelaget muligheten til å komme inn i kampen. For Florø fikk en ball i mål etter 55 minutters spill på et hjørnespark av Christer Husa. Håkon Opdal glipper ballen og i det han skal slenge seg etter returen går ballen i mål og dommeren blåser frispark til oddingen.

Utover i omgangen ble det noe jevnere og spesielt etter at begge lag hadde gjort noen bytter.

Men Abubakar Ibrahim fikk seg noen smeller mot slutten. Han ble liggende nede og fikk sågar behandling så lenge at det ble lagt til ikke mindre enn seks ekstra spilleminutter. Og da Thomas Zernichow ble byttet ut til fordel for Dennis Antwi begynte noen av tilskuerne å forlate stadion. Men kampen var absolutt ikke over.

På overtid av overtiden får Daniel Aase ballen av Dennis Antwi og kommer på et løp fremover. Han skal i utgangspunktet ned mot hjørneflagget for å hale ut tiden ettersom det ikke er lenge igjen før dommeren blåser av kampen. Men, som Aase selv beskriver det, slår han et feil touch som gir han en gylden mulighet til å kunne slå innover. Keeper Frenderup dukker og da slår den tidligere Vindbjart-spilleren en klokkeren chip over Florøs keeper som Abubakar Ibrahim jager på vei inn mot mål. Men ifølge Aase selv var ballen allerede inne før Ibrahim var borti den.

Med de andre resultatene, som du kan se til høyre her (under på mobil), er Start på 2. plass med en liten luke ned til Ranheim og Sandnes Ulf.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/345025183″ params=»auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]