Annonse

Slik tror kristiansandere at Start-kampen går.


I kveld klokken 19 spiller Start sesongens viktigste kamp. Mjøndalen, et annet lag som har prestert dårlig over lang tid, står på motsatt banehalvdel. KRS247 har vært ute i sentrum for å høre om hva kristiansandere tenker om kveldens kamp.

Tom Høiland (52)

DSC_0079

– Jeg tror de vinner. Når det blir mobilisert som det blir i kveld kommer det til å styrke laget. Kristiansand er vanligvis ikke så flinke til å støtte laget, men når det gjelder som mest så stiller de opp.

Linda Kjellevik (42) og Annette Langdal (43)

DSC_0081

– Det har gått så dårlig over lang tid nå, så jeg har ikke troen på de lenger. Men vi sender gode tanker til laget og håper selvfølgelig på seier.

Rolf Reinhardsen (43)

DSC_0080

– Jeg er optimist, jeg er sikker på at de kommer til å vinne. De kommer til å spille for nesten full stadion, og har ingenting å tape.

Julie Nielsen (16)

DSC_0085

–  Jeg har troen på laget. De har hatt en del dårlige kamper, men jeg tror de rett og slett har dagen i dag.

Tor Olaisen (53)

DSC_0083

– Jeg tror Start vinner 3-1. De har kniven på strupen nå, men de kan jo også slå Stabæk og Molde. Jeg håper på seier!

Marco Pizarro (16) og William Gabrielsen (15)

DSC_0082

– Vi er veldig usikre. De har prestert veldig dårlig, så det er vel kanskje litt typisk at de ikke tåler presset.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer