KRS247.no

Henter værvarsel...

Slått ut av Odd

Vindbjarts cupeventyr fikk en brå slutt mot et eliteserielag som fikk en drømmestart og til tross for at venndølene kom tilbake i kampen, ble det til slutt en klasseforskjell mellom lagene og Odd vant 4-2.

– Vi hater å tape kamper, men spillemessig gjør vi mye bra, sier Steinar Skeie til KRS247, og mener de kunne ha ledet etter første omgang, men at det tidlige målet fra Bentley gjorde at de måtte jage en utlikning istedet for å kunne styre kampen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208664219″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Vindbjart greide å utlikne til 1-1 og fikk også 2-2 tidlig i andre omgang, og Daniel Aase mener de må være fornøyde til tross for at de har røket ut av cupen.

– Jeg synes vi må være fornøyde med iallfall den første timen, sier Aase til KRS247 og synes laget til og med spilte bedre mot Odd enn de gjorde mot Start.

– Odd er et av Norges beste lag og jeg føler at vi virkelig kjører de hardt og dominerer kampen, spillet og sjansene. Vi er også uheldige som ikke leder til pause, sier Daniel Aase og synes det er litt tilfeldig at de ikke klarte å detonere en  cupbombe på Moseidmoen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208664213″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo synes det var vanskelig å møte Vindbjart i Vennesla og er enig med både Aase og Skeie at hjemmelaget burde ha ledet til pause.

– Vi er heldige som leder med 2-1 til pause ved at Vindbjart er ineffektive, sier Fagermo til KRS247 og mener Odd viser hvorfor de spiller to divisjoner høyere enn venndølene etter pause og tar en fortjent seier.

Grenlandslaget spilte finale mot Molde i fjorårets cup og Odd-treneren tror de kan komme like langt i år.

– Vi er veldig opptatt av cup i Telemark, så vi kommer til å jobbe hardt for å få det til der igjen, sier Dag-Eilev Fagermo og kan glede seg over at de er videre til 4. runde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208664437″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]