Annonse

Slakter seg selv og egne spillere etter tremålstap


Foto: Glenn Faannessen

Sandefjord – Start 4-1 (3-1): Starts marerittuke fikk en elendig avslutning da Sandefjord beviste hvorfor de har spilt jevnt mot både Brann, Odd og Rosenborg. Og Kjetil Rekdal er klar på at heltane fra Sørlandet ikke kan være bekjent av det de viste på Komplett Arena.

– Jeg vil ikke kalle det prestasjon en gang. Vi er ikke tilstede. Du kan godt si at det er elleve gule drakter utpå der, men personene i de draktene var ikke tilstede. Så er det oss som har ansvaret inn mot kampen, som må finne utav hvorfor vi ikke er tilstede. Og det gjelder først og fremst meg selv, som har ansvar for dette, sier en tydelig rådvill Rekdal til KRS247.

Han er sjokkert over det som ble levert og klarte ikke helt å se det komme.

– Jeg var forberedt på en tøff kamp og at vi skulle være klare, men det var vi altså ikke, fortsetter Starts trener.

Starts neste kamp er hjemme mot Rosenborg kommende søndag klokken 18:00.

Hør flere reaksjoner her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer