Annonse

Slakter forsvarsspillet


Begge lags trenere: Fra venstre Mons Ivar Mjelde og Kjetil Rekdal. Foto: Lars Gunnar Bergstad.

Start-trener Mons Ivar Mjelde er helt klar på at dagens forsvarspill mot Vålerenga ikke var så solid i dag som i de forrige kampene.

– Når man slipper inn tre mål, er det vanskelig å vinne kamper, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247. Han synes også at det siste baklengsmålet, burde ikke blitt godkjent av dagens dommer fra Kolstad, Dag Vidar Hafsås.

Dommeren hadde lagt seg på en linje som tillot mye tøffe dueller, og det ble faktisk ikke delt ut noen kort under kampen mellom Start og Vålerenga. Men etter hvert som spillerne ble slitne mot slutten av kampen, ble det mye stopp i spillet med mange frispark til begge lag. Men Mjelde mener at Hafsås burde blåst da Vålerengas innbytter Daniel Braaten kom i full fart mot Håkon Opdal.

– Det burde vært avblåst som angrep på keeper, han kommer rett inn med knotter mot Opdal, sier Mjelde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer