Annonse

– Slag i trynet


Foto: Glenn Faannessen

Henrik Robstad synes ikke det var gøy å oppleve fire baklengsmål mot et lag som fikk seg en etterlengtet opptur og vant en kamp for første gang siden begynnelsen av mai.

– De scorer på bestilling. Det er spesielt slag i trynet å få baklengs etter vi selv har scoret, sier Robstad til KRS247.

Det var naturlig nok heller ikke det beste humøret i Start-laget som hadde tro på å få med seg iallfall ett poeng på både 1-2 og 2-3.

– Det er dårlig stemning hos oss. Mange som er langt nede. Det heter jo at vi hele tiden må tenke på den neste kampen. Det klarer ikke jeg helt som bare synes det er trist og kjedelig nå. Vi har hatt en positiv trend de siste tre kampene, men i dag møtte vi veggen, sier Henrik Robstad.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer