Annonse

Skulle spille med stjerner i USA – endte i Gjøvik-Lyn


I januar skrev VG om Markus Naglestad (23) fra Kristiansand som var svært nær en overgang til det amerikanske storlaget New York City. Et lag som har storheter som David Villa og Frank Lampard i stallen. Nå har 23-åringen skrevet under for FK Gjøvik-Lyn som spiller i Norsk 2. divisjon.

Det var en kneskade som førte til at overgangen til det nystartede amerikanske laget gikk i vasken.

– Jeg trente med dem i to uker. Det var en utrolig god opplevelse, men så fikk jeg en kneskade som måtte opereres. Jeg fikk høre fra Gjøvik-Lyn, og føler meg veldig sterkt ønsket her, noe som betyr veldig mye for meg, sier 23-åringen til Oppland Arbeiderblad.

Naglestad har de fire siste årene studert i USA og samtidig spilt fotball for University of Bridgeport og Providence College. Der har spissen gjort seg bemerket med et solid antall mål og i følge VG noterte han seg for ti scoringer og to målgivende pasninger i 2014.

Det var tilfeldigheter som førte Kristiansanderen til Mjøsbyen.

– Det nærmer seg seriestart og Gjøvik-Lyn ga meg et veldig bra tilbud uten å ha sett meg spille. Det ønsket meg virkelig og har noe spennende på gang. Det passer meg bra å bygge meg opp igjen etter skaden her, sier Naglestad til avisen

Naglestad vokste opp med fotball i klubben Våg i Kristiansand. Med unntak av et kort opphold i Start som 15-åring tilbragte han sine fotballår i moderklubben frem til han flyttet til USA som 19-åring.

Markus Naglestad vil spille med draktnummer 11 den kommende sesongen for FK Gjøvik-Lyn. Han ble operert for en uke siden og vil være i gang med treningen igjen i løpet av et par uker.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar