Annonse

Skuffet over bare ett poeng


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Kampens store jubilant hos motstanderen, Frode Kippe, skulle gjerne sett at det ble tre poeng mot Start. Og de var fryktelig nære.

– Vi hadde helt klart de største sjansene. Men det var en jevn og tett match. Det var tydelig at Start hadde veldig lyst til å vinne i dag, sier Kippe til KRS247 som beskriver kampen i dag som morsom og artig.

Frode Kippe fikk en tidlig avslutning på sin 350. kamp i Tippeligaen og ble byttet ut etter 54 minutter på grunn av en strekkskade.

– Jeg har et lår som ikke er helt venn med meg for tiden og jeg begynte å kjenne en stivhet bak, så da måtte jeg kaste inn håndkleet, sier Lillestrøms veteran som håper å være tilbake igjen om ikke så altfor lenge.

Dagens uavgjortresultat er helt på linje med statistikken Lillestrøm har hatt i de siste kampene og Kippe forklarer dette med kontinuitet i lagoppstillingen, noe som har manglet hos Start denne sesongen.

– Vi har et spennende lag og stort sett spilt med de samme spillerne, så jeg håper vi kan fortsette med dette resten av sesongen, sier Frode Kippe.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer