KRS247.no

Henter værvarsel...

Skuffet over bare ett poeng

Kampens store jubilant hos motstanderen, Frode Kippe, skulle gjerne sett at det ble tre poeng mot Start. Og de var fryktelig nære.

– Vi hadde helt klart de største sjansene. Men det var en jevn og tett match. Det var tydelig at Start hadde veldig lyst til å vinne i dag, sier Kippe til KRS247 som beskriver kampen i dag som morsom og artig.

Frode Kippe fikk en tidlig avslutning på sin 350. kamp i Tippeligaen og ble byttet ut etter 54 minutter på grunn av en strekkskade.

– Jeg har et lår som ikke er helt venn med meg for tiden og jeg begynte å kjenne en stivhet bak, så da måtte jeg kaste inn håndkleet, sier Lillestrøms veteran som håper å være tilbake igjen om ikke så altfor lenge.

Dagens uavgjortresultat er helt på linje med statistikken Lillestrøm har hatt i de siste kampene og Kippe forklarer dette med kontinuitet i lagoppstillingen, noe som har manglet hos Start denne sesongen.

– Vi har et spennende lag og stort sett spilt med de samme spillerne, så jeg håper vi kan fortsette med dette resten av sesongen, sier Frode Kippe.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224608535″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]