Annonse

Skuffet over bare ett


Foto: Glenn Faannessen

Robert Sandnes tilbrakte mesteparten av kampen på sidelinjen, men da han ble byttet inn seks minutter før slutt, var det noen i publikum som gav ham applaus. Og etter kampen fikk han et gjensyn med familien sin.

– Det var kjekt å treffe de igjen. Det er sånn cirka bare to ganger i året det skjer, sier Sandnes lattermildt til KRS247. Men når han skal snakke om kampen er han ikke like glad naturligvis etter bare ett poeng mot tangotrøyene.

– Jeg er skuffet over at vi ikke får med oss alle tre. Dessverre holdt det ikke helt inn for oss. Jeg så ikke helt hva som sviktet på målet, kanskje markering, sier Robert Sandnes som ikke følte at kampen var så jevn som Pedersen mente den var før pause.

– Jeg følte de kjørte over oss i 1. omgang, men i 2. tok vi over mer av spillet og fikk flere kontringer. Jeg føler at vi er på riktig vei, sier forsvarsspilleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer