Annonse

Skuffet etter uavgjort


Mjelde etter årets første kamp | Foto: Glenn Th. Faannessen

Mons Ivar Mjelde skuffet over at ledelsen mot Lillestrøm ikke holdt inn til siste slutt.

– Vi er litt ukloke etter at Lillestrøm blir redusert til ti mann, sier Mjelde til KRS247. Han synes Start lager for mange unødvendige dødballer i 2. omgang.

– Hva er det som skjer etter pause?

– Vi tar ikke konsekvensen fullt ut at vi leder. Vi burde hatt mer ro i spillet vårt og burde vært mer kynisk. Annuleringen er utur, for hadde ikke ballen truffet Matthias Vilhjalmsson, ville det kanskje vært blåst mål. Da hadde vi vunnet kampen, sier Mjelde, Han synes også at Fofana ble godt tatt vare på av Starts høyre side i starten av kampen, men at det heller ikke holdt helt inn.

Start stilte med en nykomponert forsvarsfirer før dagens kamp. Mjelde er veldig fornøyd med innsatsen fra midtstopperne Michael Christensen og Alex DeJohn, som aldri hadde spilt sammen med Rindarøy og Robert Sandnes tidligere.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer