Annonse

Skuffet etter tap i toppkamp


Foto: Pål Lomeland

Vindbjart tapte kampen mot Fram Larvik i går. Dermed ligger venndølene fire poeng bak Larvik-laget og hele ti poeng bak serieleder Arendal, men bare fem poeng over nedrykk. Vindbjarttrener Steinar Skeie mener laget hans kunne vunnet toppkampen.

– Vi var nære på, men de scoret to og vi scoret ett. Da er de bedre og vinner, sier Skeie til KRS247.

Sesongen har så langt vært har vært veldig varierende for Vindbjarts del, i hvert fall resultatmessig – åtte seire, seks tap og bare én uavgjort. I tillegg har laget scoret klart flest mål, faktisk hele seks mål mer enn serieleder Arendal og sju mål mer enn Tippeligaleder Rosenborg.

– Vi ønsker at det skal være gøy å se på oss og at vi skal begeistre de som ser på oss. Og det gjør vi jo, sier Skeie.

Men dette er ikke nok for treneren. Han mener laget hans kan vinne alle kamper i sin avdeling, ved å spille krydderfotball. Hans fokus ligger på det, og ikke nødvendigvis på tabellen.

– Vi tenker verken opp eller ned. Vi fokuserer på å spille vår fotball. Vi vet hvor vi ligger, hvilket år det er, hvor vanskelig det er å overleve og hvor vanskelig det er å rykke opp. Vi ønsker ikke å fokusere på det. Vi skal spille vår fotball og fokusere hver eneste dag på det.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer