KRS247.no

Henter værvarsel...

Skuffet etter tap i Drammen

Vindbjart hadde håpet på en bedre sesongstart enn null poeng mot Strømsgodsets andrelag. Trener Steinar Skeie hadde forventet og håpet å vinne kampen, men erkjenner at de møtte et godt lag.

– Det er alltid surt å tape første kampen. Det var kanskje litt høye skuldre og vi møter et uforutsigbart lag, men vi hadde et ungt lag. De er bedre enn oss i den kampen, ett mål bedre, sier Skeie til KRS247.

Han understreker at kampen ikke er viktigere enn de andre, men et ungt lag trenger gode opplevelser. Allerede i midtuka venter det ny tøff motstand, når Arendal står på andre banehalvdel i cupens første runde.

– Vi har slått ut Tippeligalag tidligere, og det var jo veldig gøy. Hvis vi kan komme til tredje runde igjen og kanskje fjerde så hadde det vært veldig gøy. Først må vi ta Arendal og det er utfordring nok i seg selv, det. De vant jo første kampen mot den kanskje største seriefavoritten, Moss. Her må vi opp mot vårt beste for å vinne kampen, det er det ikke tvil om.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/258616200″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]