Annonse

Skuffet etter sent baklengsmål


Alex De John fornøyd med sin innsats mot Lillestrøm, bortsett fra baklengsmålet. Foto: Glenn Faannessen

Midtstopperdebutant Alex De John synes det var utrolig kjedelig å være delaktig i baklengsmålet som sørget for at ett poeng ble igjen på Åråsen.

– Vi hadde liksom tre poeng i lomma og var klare til å fullføre kampen, så vi tapte virkelig to poeng i kveld, sier De John til KRS247.

Han er enig med Mjelde at det ble gjort en god jobb bak i midtforsvaret i samarbeid med Christensen, og han tror dagens innsats bare kan bli enda bedre fremover.

Hva synes du om denne nye dansken?
– Han hadde veldig god kommunikasjon og var veldig aggressiv og dyktig på taklingene, smiler De John og tror deres samarbeid kan fungere glimrende i de kommende kampene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer