KRS247.no

Henter værvarsel...

– Skuffende for vår del

Start-trener Steinar Pedersen er helt klar på at det var en sørgelig forestilling Start viste frem mot Stabæk i kulda og han skulle helst sett en bedre avslutning på sesongen.

– Vi klarer ikke å komme opp på nivået vårt. Det virker som det var litt lite luft i ballongen. Det var tamt, men jevnt før vi slipper inn målene, sier Pedersen til KRS247.

Han har konkrete ting å peke på av ting som gikk galt mot laget som hadde alt å spille for.

– Det er for enkelt å slippe til sånne muligheter og vi er heller ikke skarpe nok i det offensive. Det oppsummerer sesongen greit at vi ikke klarer å prestere godt nok, sier treneren.

Alex DeJohn er på utgående kontrakt og ble tatt av banen tjue minutter før slutt, men Pedersen ønsker ikke å bekrefte at det var det siste vi fikk se av amerikaneren i gult og svart.

– Vi har begynt å tenke på neste år allerede og Alex  [DeJohn] har spilt bra i den siste perioden. Vi måtte flytte på ham i dag i forhold til at Eirik [Wichne] og Jens [Kristian Skogmo] har hatt en trøblete uke med tanke på sykdom og smårusk i kroppen. Daniel [Aase] har slitt med øynene sine, og hvordan veien blir videre tar vi de nærmeste dagene, sier Steinar Pedersen.

Hvordan fremstår Start i dag?

– Vi skaper et par muligheter og vi har en del situasjoner hvor vi spiller oss fint frem til en fase, men så handler det om kvaliteten på de avgjørende fasene, så vi er ikke der vi ønsker å være. Vi slurver og gjør enkle feil. Underlaget hadde ikke så mye å si for i dag. Det var helt fint og sikkert kaldt for de som var ute der og det var det for oss også, men sånn er det i november, forklarer treneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/291802131″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]