KRS247.no

Henter værvarsel...

Skryter av Zernichow

Start trengte som vanlig mange minutter før de endelig fikk sving på spillet sitt og det måtte to bytter til før det første målet etter ferien var et faktum. Steinar Pedersen er klar på at de møtte et godt lag og at byttene fungerte.

– Det er ikke alt som fungerer knirkefritt eller går på skinner, vi er enige om det og vi møte er bra og spillende fotballag. Vi må være nøye de gangene vi går ut i høyt press uten å lykkes, men vi klarer det oftere enn vi mislykkes. Vi vet at Kongsvinger er naive i spillet sitt og derfor vinner vi til slutt. Vi får energi med byttene, sier Pedersen til KRS247.

Han trekker spesielt frem Thomas Zernichow, som ikke overraskende blomstret i 1-4-3-3.

– Thomas har vært innpå i to kamper i år og tatt seks poeng. Vi flytter oss litt seint, Thomas [Zernichow] har frekvens og løper rett på kassa. Det er sånn vi ønsker å se mer av. Vi ønsker at spillerne hos oss skal konkurrere i de posisjonene som er, så velger vi uluikt inni mellom i forhold til forventet kampbilde og hvem som har vært mye i sving. I dag kommer Thomas inn i sving, sier treneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/334465531″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]