Annonse

Skryter av Starts spill


Foto: Glenn Faannessen

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal gir ros til Steinar Pedersen og måten Start fremstod på mot et hjemmelag som slet veldig med formen til tross for at det ble seier.

– Vi er på tannkjøttet og sliter med å ha nok spillere tilgjengelig til hver kamp. Så det er en lettelse hos oss. Vi visste betydningen av hvor forskjellig det er å stå igjen med null poeng og få med oss tre poeng. Vi er det lille hakket bedre enn Start i dag, men jeg synes kampen lever hele tiden frem til det blir 2-0, sier Rekdal til KRS247.

Han er enig i at Deshorn Brown virkelig var en av kampen store profiler.

– Jeg håper det har løsnet for ham. Han er mye bedre integrert i troppen nå enn han var tidligere og fremstår som mye bedre og mer tilstede, forteller Vålerengas trener som altså synes Start gjorde det bra i dag.

– Jeg liker måten Start prøver å spille kampen på. De fikk hard medfart i fjor, og den eneste sjansen Start har til å få et godt lag er tiden. Det kommer til å bli bra til slutt, sier Rekdal som allerede har begynt å tenke på onsdagens cupkamp mot Hønefoss.

– Det viktigste for oss blir å ta en seier der også, avslutter Kjetil Rekdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer