KRS247.no

Henter værvarsel...

Skryter av Starts forsvar

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen legger ikke skjul på at hans menn slet med å komme til sjanser mot tabelljumo Start.

– Starts forsvar lå disiplinert og gjorde det vanskelig for oss. Jeg synes de gjør en bra kamp og derfor brukte vi lang tid på å bryte dem ned. Men vi har brukbart kontroll, så går det litt treigt og vi var ikke helt i full fyr, sier treneren som måtte tenke taktisk da laget skulle tas ut.

Rosenborg har nemlig tre kamper på en uke, først dagens kamp mot Start, så kvartfinale i cupen borte mot Tromsø før Molde venter på bortebane på lørdag. Det betydde blant annet at en debutant fikk sjansen i dag, nemlig Erlend Dahl Reitan, som fikk krone sin debut med å score på straffe. «Bruttern» lover at han skal bli tatt godt vare på etter dagens debut.

– Vi skal fortsatt ta det rolig og han skal få matchet seg stilt og rolig. Så har han også en fantastisk treningshverdag og den selvtilliten han viste i dag kommer etter å ha gjort det bra på trening.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/283519869″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]