Annonse

Skryter av Starts forsvar


Foto: Glenn Faannessen

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen legger ikke skjul på at hans menn slet med å komme til sjanser mot tabelljumo Start.

– Starts forsvar lå disiplinert og gjorde det vanskelig for oss. Jeg synes de gjør en bra kamp og derfor brukte vi lang tid på å bryte dem ned. Men vi har brukbart kontroll, så går det litt treigt og vi var ikke helt i full fyr, sier treneren som måtte tenke taktisk da laget skulle tas ut.

Rosenborg har nemlig tre kamper på en uke, først dagens kamp mot Start, så kvartfinale i cupen borte mot Tromsø før Molde venter på bortebane på lørdag. Det betydde blant annet at en debutant fikk sjansen i dag, nemlig Erlend Dahl Reitan, som fikk krone sin debut med å score på straffe. «Bruttern» lover at han skal bli tatt godt vare på etter dagens debut.

– Vi skal fortsatt ta det rolig og han skal få matchet seg stilt og rolig. Så har han også en fantastisk treningshverdag og den selvtilliten han viste i dag kommer etter å ha gjort det bra på trening.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer