Annonse

Skryter av midtstopperne


Michael Christensen og Alex De John får skryt av Mons Ivar Mjelde, som klarte å holde pottetett bak hos Start i 88 minutter.

– Viking byr opp til fest og vi prøver å være festbrems og leverer en fantastisk bra prestasjon uten god trening i denne formasjonen, sier Start-trener Mjelde til KRS247 som hadde endret formasjonen i forkant av kampen til 4-1-4-1 for å gi Start en bedre defensiv dimensjon i spillet.

– Midtstopperne står frem som noen bautaer og viser en offervilje som jeg har savnet, sier Mjelde og mener at de ut i fra forutsetningene løser oppgaven fint mot Viking. Mons Ivar Mjelde er klar på at det burde ha blitt blåst frispark i forkant av Bytyqis drømmetreff, men dommer Skjerven valgte å ikke blåse da Owello gikk ned i situasjonen før.

Mjelde benytter også sjansen til å skryte av Lars Jørgen Salvesen, som for andre gang fikk sjansen fra start.

– Han jobber ekstremt hardt og jeg synes han var veldig flink, sier han.

Hva er planen for den kommende uken?

– Jeg gleder meg til en god treningsuke hvor vi kan få tilbake flere spillere. Vi savnet Espen Børufsen i dag og jeg håper vi kan få tid nå til å finne tilbake til det spillet vi hadde i vinter slik at vi ikke bare blir liggende bakpå, sier Mons Ivar Mjelde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer