KRS247.no

Henter værvarsel...

Skryter av midtstopperne

Michael Christensen og Alex De John får skryt av Mons Ivar Mjelde, som klarte å holde pottetett bak hos Start i 88 minutter.

– Viking byr opp til fest og vi prøver å være festbrems og leverer en fantastisk bra prestasjon uten god trening i denne formasjonen, sier Start-trener Mjelde til KRS247 som hadde endret formasjonen i forkant av kampen til 4-1-4-1 for å gi Start en bedre defensiv dimensjon i spillet.

– Midtstopperne står frem som noen bautaer og viser en offervilje som jeg har savnet, sier Mjelde og mener at de ut i fra forutsetningene løser oppgaven fint mot Viking. Mons Ivar Mjelde er klar på at det burde ha blitt blåst frispark i forkant av Bytyqis drømmetreff, men dommer Skjerven valgte å ikke blåse da Owello gikk ned i situasjonen før.

Mjelde benytter også sjansen til å skryte av Lars Jørgen Salvesen, som for andre gang fikk sjansen fra start.

– Han jobber ekstremt hardt og jeg synes han var veldig flink, sier han.

Hva er planen for den kommende uken?

– Jeg gleder meg til en god treningsuke hvor vi kan få tilbake flere spillere. Vi savnet Espen Børufsen i dag og jeg håper vi kan få tid nå til å finne tilbake til det spillet vi hadde i vinter slik at vi ikke bare blir liggende bakpå, sier Mons Ivar Mjelde.